Marţi, 04.23.2024, 10:06 PM

            Bani pe net

Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2016  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Arhiva materialelor
Acasă » 2016 » Februarie » 7 » Cum sa faci bani?
8:27 PM
Cum sa faci bani?
Aici veti gasi o colectie intrega pentru a incepe sa faci Bani pe net .  Cine nu ar vrea sa lucreze de acasa, maxim o ora pe zi si sa castige bani seriosi de pe internet.
 
    Gadeste-te ca in fiecare zi sute de mii de oameni chiar si din Romania fac bani doar pe internet  acesta fiind venitul lor principal si numarul acestora este in continua crestere. De ce sa nu faci parte si tu dintre acestia. 
 
 Cum ar fi sa nu trebuiasca sa te trezesti in fiecare dimineata cu noaptea in cap pentru a merge la servici. Cum ar fi sa faci bani stand acasa confortabil  si relaxat in timp ce iti bei cafeau sau  sa faci bani in timp ce te uiti la televizor sau te plimbi prin parc. 
 Toate acestea sunt posibile!!! Ai nevoie de doar cateva minute pe zi pentru a face bani pe net.
 
    Cele mai simple metode pentru a face bani pe net  fara doar si poate cele din categoria PTC. Pe aceste siteuri pentru a face bani pe net trebuie sa dai click pe reclame si apoi trebuie sa astepti pentru a primii bani castigati. Reclamele au o durata intre 3 si 60 de secunde la expirarea carora primiti banii.
 
      Intradevar nu o sa faceti prea multi bani pe net de unul singur cu aceste programe, dar toate aceste siteuri iti dau posibilitatea sa ai referali directi  sau sa ii inchiriezi.
     Referali directi- sunt persoane care se inscriu de pe linckul tau de afiliat dar nu este obligatoriu  sa ai referali directi.
     Referali inchiriati - sunt persoane care se nu se inscriu pe linkul de afiliati iar siteul respectiv i inchiriaza.
    Imagineaza-ti ca ai 1000 de referali inchiriati care dau fiecare 1 clik pe zi. Asta inseamna 10 $ dolari in fiecare zi. Bineinteles pot sa dea si mai multe clikuri.Deci la sfarsitul luni ai castigat cel putin 300 $ pentru 15 minute pierdute in fata calculatorului.
Acum imgineazati ca ai 2000 de referali sau 4000 de referali.
 
        Programele prezentate de noi  te platesc si pentru diferite sarcini. De exemplu faci bani pe net cautand adresa unei firme pe pagina de internet a firmei respective, sau faci bani pe net cautand numarul de telefon al unei firme. Cu aceste sarcini sau "task" - uri faci bani rapid pe net mai ales daca stii putina engleza.
Neobux si Clixsense pun la dispozitia membrilor sai aceste sarcini.
 
       Pentru  ca si tu sa incepi   sa faci bani pe internet ai nevoie in primul rand de un calculator conectat la internet. Dupa aceea trebuie doar sa te decizi cum vrei sa incepi sa faci bani pe internet

Exista multe metode sa faci bani pe internet. Aici  incercam sa facem cunoscute cele mai usoare metode sa faci bani.

     Daca vrei sa faci bani fara investitie trebuie sa sti ca metodele(fara investitie)  prezentate de noi nu te imbogatesc peste noapte dar cu timpul o ajungi sa castigi cateva sute sau chiar mii de dolari pe luna.Aceste siteuri incadrate in categoria "faci bani fara investitie"  nu cer cunostinte speciale in niciun domeniu.  Totusi si in aceste siteuri se poate investi daca se doreste ( de exemplu: upgrade membersip, inchiriat referali  etc.) dar acest lucru NU este obligatoriu
 
Vizualizări: 5419 | Adăugat de: D3vil | Rating: 3.1/435
Total comentarii : 0
avatar